Spijz

Spijz is een restaurant met vier verschillende thema's in 1 bedrijf! Ze hebben een maritiem thema, waar u zich op een boot waant, een oud hollands thema waar u in een ouderwets boerderijtje kunt eten, een landen-thema en een seizoenen-thema waar u bij ons in de ‘tuin' kunt eten. Het menu is overal gelijk. Wel staan er gerechten op die verwijzen naar de verschillende thema's. De menukaart verandert regelmatig; immers, verandering van spijz doet eten!

www.spijz.nl

Restaurant Kruimeltje

Kruimeltje is een gelegenheid voor jong en oud.Wij hebben een gezellige zithoek met open haard, een zeer uitgebreide menukaart,meer dan 100 zitplaatsen, en een groot terras met uitzicht op de bloembollenvelden en zonsondergang.

Steakhouse Duinoord

Duinoord is een uniek en zeer gezellig bedrijf in country & western-style. Mede door de huiselijke sfeer, maar ook door de bruine ambiance voelt elke gast zich al snel thuis. Het bedrijf beschikt over een Steakhouse, een terras, een feestzaal tot 400 personen en een barbecue-restaurant op de 1e verdieping.

't Veerhuis Lands End

’t Veerhuis Lands End ligt letterlijk op het uiterste puntje van Noord-Holland. Vanaf deze unieke lokatie op de dijk heeft u een schitterend uitzicht over de havens van Den Helder, het Marsdiep en het eiland Texel.Op het terras kunt u rustig genieten van een lekker kopje koffie, lunch, high tea of een uitgebreid diner. Op het terras is het zomers extra genieten door het mooie uitzicht en de heerlijke frisse zeelucht.
http://www.veerhuislandsend.nl 

Kade 60

Kade 60 is gevestigd in het pand van de voormalige ijzergieterij, te vinden op Willemsoord. Door de stijlvolle inrichting, gevarieerde menukaart en informele sfeer voelt men zich thuis in onze ‘huiskamer’. Het restaurant biedt plaats aan zo’n 80 gasten en is voorzien van een gezellige bar, een loungehoek met open haard en een speelplek voor de kinderen, uitgerust met DVD-speler. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een lunch of diner, maar ook gewoon voor een lekker kopje koffie of een gezellige borrel met een hapje. Achter het restaurant vindt u ruim 200 gratis parkeerplaatsen!

www.kade60.nl

Stadscafe FLOW

FLOW is een trendy en eigentijds stadscafé in de gezellige binnenstad van Den Helder.Lekker genieten van een kopje koffie, lunch of diner! Nog even gezellig naborrelen na een bezoek aan de bioscoop of de schouwburg of gewoon omdat het kan?

www.stadscafeflow.nl

Kookerij Brammetje

Gezellig dineren in een huiselijk ingericht restaurant met bekwame medewerkers: een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Een restaurant waar met passie gewerkt wordt, klassiek mooi gekookt en waar gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat! Variërende kaart welke aan elk seizoen wordt aangepast. Voor meer informatie kijk op www.kookerijbrammetje.nl

Strandrestaurant Paal6

Paal6 is het strandrestaurant in Julianadorp waar u heerlijk kunt relaxen, lunchen, borrelen en dineren.
Het restaurant is sfeervol ingericht en voorzien van een zeer uitgebreid terras.
Voor meer informatie kijk op www.paal6.nl

Momento Tapas & Meer

Heerlijk tapas eten bij Momento Tapas en Meer. Een Tapa is een Spaans aperitiefhapje dat oorspronkelijk wordt genuttigd bij een alcoholhoudend drankje. Tapa is afkomstig van het werkwoord Tapar dat afdekken betekent. Vroeger bedekte een ober de drankjes af met een hapje, op een schaaltje, om te voorkomen dat er vliegen in de drank konden belanden. Momenteel is de Tapa uitgegroeid tot een heuse maaltijd! Stap binnen en proef de Spaanse sfeer. voor meer informatie kijk op www.momentotapasenmeer.nl