Heeft uw een eigen bungalow in Julianadorp aan zee? Dat is natuurlijk de ideale plek om naar toe te gaan voor een ontspannen weekend of week weg van de dagelijkse stress. Bungalowpark Noordzee biedt al 30 jaar een helpende hand aan eigenaren om zoveel mogelijk uit uw plekje in Julianadorp te halen. Met 30 jaar ervaring weten wij precies waar u als eigenaar behoefte aan heeft. Wij bieden daarom verschillende diensten aan zodat wanneer u niet in Julianadorp bent uw bungalow in goede handen is. Door onze kleinschaligheid bieden wij u persoonlijk contact en streven wij er naar om onze diensten af te stemmen op uw wensen. .

Services overzicht

Klussen voor in en om het huis

In uw eigen woonplaats kent u de beste aannemers, schilders en klusbedrijven om uw woning in goede staat te houden. Uw bungalow in Julianadorp aan Zee vereist natuurlijk ook enig onderhoud. Bungalowpark Noordzee helpt u graag om uw huis in goede staat te houden. Door onze jarenlange ervaring met klussen in en rondom het huis kunnen wij u helpen om uw pareltje in de Noordkop weer op te poetsen. Dit doen wij in samenwerking met de beste bedrijven in Julianadorp, wij helpen u daarom graag mee. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom gewoon eens bij ons langs als u in de buurt bent.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin draagt bij aan het visite kaartje van uw Bungalow, maar het vergt wel tijd en regelmatig onderhoud. Bungalowpark Noordzee heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van tuinen en zorgt ervoor dat de tuin van uw bungalow er stralend bij staat. Vele eigenaren in Julianadorp aan Zee zijn al bekend met onze kwaliteiten. Wilt u ook dat de tuin rondom uw bungalow er verzorgd uitziet? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs als u in de buurt bent.

Schoonmaak

Bij aankomst van uw vakantie wilt u natuur niet eerst de stofzuiger in handen moeten nemen om uw vakantiebungalow schoon te maken. Een schone bungalow draagt bij aan uw visite kaartje en zorgt er voor dat huurders graag terugkomen. Bungalowpark Noordzee staat al jaren bekend voor haar goede schoonmaak diensten. Verhuurt u ook een bungalow in Julianadorp aan Zee, dan staat ons schoonmaakteam voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bungalowbeheer

Juliandorp aan Zee trekt veel toeristen en is dus de perfecte locatie voor bungalowverhuur. Bungalowpark Noordzee staat klaar voor eigenaren die hun woning willen verhuren, wij gaan om met uw woning alsof het onze eigen bungalow is. Wij kunnen uw helpen bij het verhuren van uw woning, verhuurt u liever zelf?  Dan kunnen wij u van dienst zijn bij de sleutel overdracht. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of voor een afspraak.

Winterwacht

Bevroren leidingen, problemen met de ketel? In de winter steken dit soort vervelende problemen vaak de kop op. Wanneer u er niet snel bij bent kan dit zorgen voor grote schade en kan het hoge kosten met zich mee brengen. Bungalowpark Noordzee biedt houdt daarom graag de (winter)wacht over uw woning. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op